, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Μητσοτάκης: Οι αντίπαλοί μας έχουν προεξοφλήσει τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας – Η ανάπτυξη ήρθε με μειώσεις φόρων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε περιοδεία στην Κυψέλη το πρωί του Σαββάτου.

Με αφορμή τη δημοσκόπηση, της Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Πιστεύω ότι οι αντίπαλοί μας μάλλον έχουν προεξοφλήσει το εκλογικό αποτέλεσμα».

«Εφημερίδα της αντιπολίτευσης βγήκε με πηχαίο τίτλο ότι το 53% δεν θέλει δεύτερη τεραετία Μητσοτάκη άρα το 47% θέλει. Μας βλέπω για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή, και οι ίδιοι το ομολογούν» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο ίδιος, έκανε αναφορά και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας σημειώνοντας ότι «δεν ήρθε με υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης και τσάκισμα συνταξιούχων αλλά με μειώσεις φόρων».

Ακόμη, ανέφερε, ότι «υλοποιήσαμε στο ακέραιο το προεκλογικό πρόγραμμά μας παρά τις δυσκολίες και σήμερα είμαστε πιο αισιόδοξοι ότι μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με ασιοδοξία».

Επιπλέον, κάλεσε τους συγκεντρωμένους στην τελικη ευθεία για τις εκλογές «να μην αναλωθούμε σε ανέξοδους διαξιφισμούς με τους πολιτικούς μας αντιπάλους αλλά να μιλήσουμε για το δικό μας σχέδιο για το μέλλον της πατρίαδας».

Ο πρωθυπουργός, τον οποίο συνοδεύε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε ειδική αναφορά και στην επέκταση του Μετρό με τη γραμμή 4 που θα περάσει από την Κυψέλη λέγοντας ότι «είναι το μεγαλύτερο δημόσιο έργο, κανείς δεν τόλμησε να το βάλει μπρος αλλά εμείς τολμήσαμε».