, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Μονταζιέρα

Τα τρολ (δυστυχώς και ΜΜΕ) του ΣΥΡΙΖΑ κατακρεούργησαν τα όσα είπε ο Θοδωρής Λιβάνιος στη Βουλή για την πτώση του Καναντέρ, ώστε να εμφανίσουν τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών ανάλγητο.

Η Έφη Αχτσιόγλου τόλμησε να πει ότι «δεν πρέπει να αδικούμε (σ.σ.: ο ΣΥΡΙΖΑ) τα ΜΜΕ, για να μην μας αδικούν» και ο Παύλος Πολάκης σήκωσε τα… καταδιωκτικά. Δυστυχώς, αυτή είναι η σχέση της Κουμουνδούρου με την επικοινωνία: η αλήθεια δεν έχει καμία σημασία. Και δεν υπάρχει χώρος για τη λογική.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η Βουλή -επιτέλους- έκανε νόμο του κράτους το δικαίωμα των Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίζουν απ’ όπου και αν βρίσκονται. Δεκαετίες μετά τη σχετική συνταγματική πρόβλεψη! Ο Θοδωρής Λιβάνιος ανεβαίνει στο βήμα (σ.σ.: το απόγευμα της Τρίτης) για τη δευτερολογία του, δηλώνει τη συντριβή του για το δυστύχημα στην Κάρυστο και -για να περάσει στο θέμα της συζήτησης- λέει τη φράση «δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται». Και στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο τίτλος «Λιβάνιος για Καναντέρ: η ζωή συνεχίζεται»! Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μιλώντας στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο «Κόντρα» η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για μία σχέση εμπιστοσύνης ΣΥΡΙΖΑ – ΜΜΕ. «Να μην τα αδικούμε για να μη μας αδικούν», είπε χαρακτηριστικά η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος. Ο Παύλος Πολάκης άστραψε και βρόντηξε: «Τώρα πήρα είδηση τη δήλωση: “να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μην μας αδικούν”!!! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;». Προφανώς τα τρία ερωτηματικά είναι σχήμα λόγου, καθώς ο αψύς Κρητικός ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να αδικεί όσους δημοσιογράφους δεν θεωρεί ο ίδιος αντικειμενικούς. Με βάση τα υποκειμενικά του κριτήρια, βεβαίως-βεβαίως.

Είναι προφανές ότι στην Κουμουνδούρου οι διακριτοί ρόλοι, ακόμη και οι ανταγωνιστικοί, ο σεβασμός στην άποψη του άλλου, ακόμη και όταν διαφωνείς, η υποχρέωση ακριβούς αποτύπωσης θέσεων και γεγονότων δεν έχουν καμία σημασία, αν δεν συμφωνούν με την κομματική γραμμή και το συμφέρον του «μαγαζιού». Υπέρτατη αρχή και κανόνας ότι νομίζουν ό,τι τους συμφέρει. Και λέμε «νομίζουν», γιατί τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα του Μαΐου και του Ιουνίου θα έπρεπε να τους είχαν ταρακουνήσει.

Αλλά, όχι! Παραμένουν αμετακίνητοι στις ιδεοληψίες τους.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.