, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

"Να ζήσει ο Κατρούγκαλος με 384 ευρώ το μήνα…"

theoxaropoulos-Mpoutaris
Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε στην τηλεοπτική του παρουσία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος σχολιάζοντας τα κυβερνητικά λάθη. Ο κ. Θεοχαρόπουλος εκτιμά πως η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει απλά νεοφιλελεύθερα μέτρα όπως παραδέχθηκε ο κ.Κατρούγκαλος αλλά μέτρα δογματικής λιτότητας.
Μάλιστα πρόσθεσε πως το παράξενο για μια κυβέρνηση που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερή είναι πως πολλά από τα μέτρα αυτά είναι δικής της έμπνευσης.
Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου για τις συντάξεις των 384 € ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε πως ο υπουργός τον άφησε άφωνο.
«Ας ζήσει ένα μήνα (σ.σ. ο κ. Κατρούγκαλος) για 384 ευρώ για ένα μήνα και μετά ας κάνει δηλώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος επέκρινε την κυβέρνηση καθώς είπε πως δεν κάνει μεταρρυθμίσεις αλλά πασάλειμμα καθώς έψαχνε τρόπο να καλύψει τη μαύρη τρύπα. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε πως αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι πραγματικές μεταρρυθμίσεις σε ασφαλιστικό και εργασιακά.
«Η κυβέρνηση έχει αυταπάτες και γι’ αυτό έρχεται προ αδιεξόδων και αποδέχεται τα πάντα. Γι’ αυτό δεν μας βγάζει στον φαύλο κύκλο της κρίσης», σχολίασε.
Εκλογές
Ιδιαίτερα προσεκτικός εμφανίστηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
«Οι εκλογές αποτελούν λύση;», ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε πως δεν πρέπει να ζητάμε εκλογές κάθε λίγο και λιγάκι.
Αντίθετα πρέπει να ασκείται προγραμματική αντιπολίτευση και να επιδιωχθούν ευρύτερες συνεργασίες και συνεννόηση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.