ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Νέα Δημοκρατία κατά Στ. Κασσελάκη: Xυδαία η προσπάθεια εργαλειοποίησης της τραγωδίας στα Τέμπη

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
29/05/2024
Πολιτική
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μετά την ανάρτησή του στην οποία μιλούσε για «συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών» κάνοντας λόγο για «μπάζωμα».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα επισημαίνει πως ο κ. Κασσελάκης κάνει λόγο για «δήθεν μυστικές συσκέψεις που οδήγησαν σε μυστικές αποφάσεις για «μπάζωμα», προκειμένου να μεθοδευθεί η «συγκάλυψη»!».

Παράλληλα η ΝΔ παραθέτει σειρά δηλώσεων του υφυπουργού, Χρήστου Τριαντόπουλου αλλά και σειρά δημοσιευμάτων που αναφέρονται στις συσκέψεις που έλαβαν χώρα τις ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, οι οποίες όπως αναφέρει η ΝΔ ήταν «ανακοινωμένες από την πρώτη στιγμή».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Η προσπάθεια εργαλειοποίησης της τραγωδίας των Τεμπών για μικροκομματικά οφέλη είναι ό,τι πιο χυδαίο και προσβλητικό για τις οικογένειες των θυμάτων μπορεί να κάνει κανείς. Δυστυχώς, η Αξιωματική Αντιπολίτευση μάς έχει συνηθίσει σε αυτή τη στρατηγική, στην οποία δυστυχώς ποντάρει τα ρέστα της προεκλογικά.

Ο κ. Κασσελάκης φτάνει στο σημείο να κάνει λόγο για δήθεν μυστικές συσκέψεις που οδήγησαν σε μυστικές αποφάσεις για «μπάζωμα», προκειμένου να μεθοδευθεί η «συγκάλυψη»!

Related Post

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τα Τέμπη

Η Μαρία Καρυστιανού μήνυσε 14 βουλευτές της ΝΔ για εσχάτη προδοσία και κατάχρηση εξουσίας

Ανάπλαση ΔΕΘ – Τζήκας για δηλώσεις Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός θα πάρει την καλύτερη απόφαση για τη Θεσσαλονίκη (Video)

Νίκη Κεραμέως: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εγγυηθεί τη θρησκευτική ελευθερία όλων»

Φυσικά, αν ο κ. Κασσελάκης έκανε τον κόπο να ανατρέξει στα δημοσιεύματα των επίμαχων ημερών, θα έβλεπε πως το κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε την περιοχή, οι συσκέψεις που έλαβαν χώρα και οι εργασίες απομάκρυνσης των βαγονιών και αποκατάστασης του πεδίου που έλαβαν χώρα ήταν ανακοινωμένες από την πρώτη στιγμή.

Δημοσιοποιήθηκαν δε από τον ίδιο τον κ. Τριαντόπουλο με δηλώσεις του, από την Πυροσβεστική και την ΕΛ.ΑΣ. με ανακοινώσεις και από την ίδια την Κυβέρνηση κεντρικά (κυβερνητικές πηγές).

Ενδεικτικά:

Την 1η Μαρτίου 2023, σε ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος (με θέμα “συνέχεια της έκτακτης ενημέρωσης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με πυρκαγιά, στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών, από τους Εκπροσώπους Τύπου Π.Σ. & ΕΛ.ΑΣ.”), αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Αυτή τη στιγμή με τη βοήθεια των γερανοφόρων οχημάτων ανασηκώνεται ο πρώτος συρμός της δεύτερης θέσης ώστε να επιχειρήσουν οι ομάδες διάσωσης σε όλο το εύρος του δεύτερου βαγονιού.

Επίσης, γίνεται προσπάθεια και από άλλα γερανοφόρα οχήματα προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο, οι δύο μηχανές της εμπορικής αμαξοστοιχίας, για να διευκολυνθεί το έργο της έρευνας και απεγκλωβισμού, αλλά και για να ελευθερωθεί η σιδηροδρομική γραμμή».

Στις 3 Μαρτίου 2023 σε δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο ΑΠΕ και σε όλα τα sites ο κ. Τριαντόπουλος δήλωνε: «Η Πολιτεία -από την πρώτη στιγμή- άμεσα και σε μεγάλη κλίμακα κινητοποιώντας κάθε δυνατό μέσο βρέθηκε στο σημείο. Σε αυτό το πλαίσιο κυβερνητικό κλιμάκιο βρίσκεται στην περιοχή, βρίσκεται στην Λάρισα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον συντονισμό, τη συνεργασία και την παρακολούθηση όλων των ενεργειών, όλων των δράσεων που ακολούθησαν το τραγικό δυστύχημα».

Στα ίδια δημοσιεύματα (3/3/2023) αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στο πλαίσιο στενής συνεργασίας και συντονισμού, προχωρούν με ταχείς ρυθμούς-σύμφωνα και με τα σχετικά πρωτόκολλα- όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που αφορούν, την ολοκλήρωση των ερευνών, την ταυτοποίηση των θυμάτων, την ενημέρωση των συγγενών, την παρακολούθηση της υγείας των νοσηλευομένων, την απομάκρυνση των αμαξοστοιχιών, την αποκατάσταση του πεδίου και κάθε άλλη σχετιζόμενη με το τραγικό δυστύχημα ενέργεια και δράση, με σεβασμό πάντα στα θύματα, στους οικείους τους και στην κοινωνία».

Όπως έχει επιβεβαιωθεί τόσο από τις ανακοινώσεις Πυροσβεστικού Σώματος και Ελληνικής Αστυνομίας όσο και από μαρτυρίες πυροσβεστών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όλες οι ενέργειες στο πεδίο έγιναν σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων των υπηρεσιακών παραγόντων που επιτέλεσαν ένα πολύ απαιτητικό έργο.

Είναι ντροπή κάποιοι που βλέπουν τον ανθρώπινο πόνο ως αντικείμενο καμπάνιας και την εργαλειοποίησή του ως ευκαιρία για μικροπολιτικά οφέλη, να φτάνουν σε αυτό το σημείο τυμβωρυχίας! Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών και θα συνεχίσουμε να απαντάμε με στοιχεία στην αθλιότητα και τη χυδαιότητά τους, αποκαθιστώντας την αλήθεια!

Για «μυστική συνάντηση» έκανε λόγο ο Κασσελάκης

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του έκανε λόγο για « μυστική συνάντηση για το μπάζωμα» δύο μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει ονοματεπώνυμο. Η δικαιοσύνη στα Τέμπη είναι θέμα αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Δείτε μαζί μου την αποκάλυψη για το πώς σχεδιάστηκε η συγκάλυψη των Τεμπών.

Ξημέρωμα 1ης Μαρτίου το δυστύχημα. 3 Μαρτίου η μυστική συνάντηση για το μπάζωμα. Δύο μέρες μετά!

Παρών στη μυστική συνάντηση ο Χρήστος Τριαντόπουλος. Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.
Ερώτηση: Μετέφερε ή δεν μετέφερε οδηγίες του Πρωθυπουργού;

Παρών στη μυστική συνάντηση ο Γιάννης Ξιφαράς. Γενικός Γραμματέας του υπουργείου μεταφορών.
Ερώτηση: Μετέφερε ή δεν μετέφερε οδηγίες του υπουργού μεταφορών Κώστα Καραμανλή;

4, 5, 6 Μαρτίου μπάζωσαν, κάλυψαν στοιχεία, πέταξαν οστά νεκρών ανθρώπων στα χωράφια, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για να ξεκινήσουν τα δρομολόγια των τρένων, τα οποία ξεκίνησαν 25 μέρες μετά!

Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει πίσω της δύο τζάκια.
Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει ονοματεπώνυμο.
Η δικαιοσύνη στα Τέμπη είναι θέμα αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων».

Πηγή: protothema.gr

Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τα Τέμπη
Ελλάδα

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τα Τέμπη

Έναρξη των συνεδριών της Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής σήμερα, Τετάρτη 25/6, το πρωί, σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας, για...

Αναρτήθηκε από Γιάννης Κοντογεώργος
25/06/2025
Η Μαρία Καρυστιανού μήνυσε 14 βουλευτές της ΝΔ για εσχάτη προδοσία και κατάχρηση εξουσίας
Πολιτική

Η Μαρία Καρυστιανού μήνυσε 14 βουλευτές της ΝΔ για εσχάτη προδοσία και κατάχρηση εξουσίας

Η μήνυση διαβιβάστηκε στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη, με την αρμόδια Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας να συνεδριάζει τις επόμενες ημέρες

Αναρτήθηκε από Σταύρος Καρανέστωρ
24/06/2025
Next Post
Σέρρες: Φορτηγό «καρφώθηκε» σε τοίχο (ΦΩΤΟ)

Σέρρες: Φορτηγό «καρφώθηκε» σε τοίχο (ΦΩΤΟ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τα Τέμπη

Εκτός λειτουργίας το Μετρό Θεσσαλονίκης

Άνοιξαν αεροδρόμια και σχολεία σε Ισραήλ – Ιράν

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 25 Ιουνίου

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 25 Ιουνίου

ΑΠΘ: Σε πλήρη λειτουργία η Κεντρική Βιβλιοθήκη με νέες κλιματιστικές μονάδες

Ένα κοπάδι δελφίνια κυνηγούσε κεφαλόπουλα στην Νέα Παραλία (video)

Ισόβια σε 3 άτομα για τη χασισοφυτεία στον Λαγκαδά

Το Τικ-Τοκ του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ανακαινισμένο ΚΑΤ

Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Χίο»

Η εταιρεία με την επωνυμία “MEDIA PUBLISHING GK IKE ” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

ΖΩΔΙΑ

Tο ένα πράγμα που χρειάζεται κάθε ζώδιο για να είναι πραγματικά ευτυχισμένο

Ποια ζώδια θα δουν τη ζωή τους να γίνεται καλύτερη μέχρι τον Αύγουστο

Αναρτήθηκε από Άννα Παπαδοπούλου
19/06/2025
0

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2025 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa