, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Νέο «επεισόδιο» στην κόντρα Πολάκη – Γεροτζιάφα: «Πάρε τα βουνά, δεν σε παίζει ο κόσμος» (ΦΩΤΟ)

Κι άλλο «λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Παύλος Πολάκης στην κόντρα του με τον Καθηγητή Αιματολογίας, Γρηγόρη Γεροτζιάφα. Από τα «πυρά» του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέφυγε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας αναδημοσίευσε το άρθρο του κ. Γεροτζιάφα στο dnews, στο οποίο επιμένει στον χαρακτηρισμό «τραμπικός» για τον Παύλο Πολάκη. Τον κατηγορεί μάλιστα ότι «απαξιώνει θεσμούς και πρόσωπα και διασπείρει σύγχυση στους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί κρίση εμπιστοσύνης».

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε επίσης, να απαντήσει στον Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζοντας : «Έχεις καταλάβει πως όσο παινεύεις τον Γεροτζιάφα, τού κάνεις την πολιτική κηδεία, έτσι;».

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση εναντίον του Γρηγόρη Γεροτζιάφα γράφοντας τα εξής:

«Γεροτζιάφα, διάβασα την απάντησή σου. Είχα μάθει από κάποιους συνοδοιπόρους σου πόσο γελοίος ήσουν από το πανεπιστήμιο, αλλά τελικά εσύ παιδάκι μου σπας ταμεία. Αντί άλλης απάντησης (γιατί δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί σου άλλο) σου βάζω αυτό που έγραψα στον Άδωνι που κοινοποιείτο άρθρο σου και σε παινεύει! Γι’ αυτό σου λέω: πάρε τα βουνά, δεν σε παίζει ο κόσμος, σου το έδειξε τον Μάη και τον Ιούνη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!».

Η κόντρα Πολάκη – Γεροτζιάφα ξέσπασε από τον τηλεοπτικό «αέρα» του Kontra. Τότε ο καθηγητής Αιματολογίας στο Πανεπιστημίο της Σορβόννης καθώς μιλούσε για το εμβόλιο της AstraZeneca κατηγόρησε τον Πολάκη για «τραμπικό φασισμό» επειδή διασπείρει αντιεμβολιαστικές απόψεις.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην ίδια εκπομπή, κατηγορώντας τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα για «απερίγραπτη μπουρδολογία». Παράλληλα, άφησε αιχμές και κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζαν ότι «ο εμβολιασμός είναι πράξη αλληλεγγύης». Τέλος, υποστήριξε ότι το εργαστήριο του κ. Γεροτζιάφα στη Σορβόννη, χρηματοδοτείται από την Pfizer.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.