, Τετάρτη
01 Φεβρουαρίου 2023

Νέο «όχι» Θεοδωράκη στην αλλαγή του εκλογικού νόμου

550_334_434237Την αντίθεση του στην πρόταση του εκλογικού νόμου της κυβέρνησης επανέλαβε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στη συνάντηση των αντιπροσώπων από τις οργανώσεις του Ποταμιού όλης της χώρας.
«Το Ποτάμι δεν συνεργάζεται με τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Με τους λαϊκιστές και με τους λαοπλάνους εμείς δεν συνεργαζόμαστε», είπε ο επικεφαλής του κόμματος,«Οι μάχες που δίνουμε κόντρα στις επικίνδυνες απόψεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα συνεχιστούν και κάποιες από αυτές θα τις κερδίσουμε» είπε, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.Ο ίδιος τόνισε ότι το Ποτάμι κατάφερε να πείσει και άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις για το πόσο επικίνδυνη είναι η πρόταση εκλογικού νόμου του κ.Τσίπρα.
Αναφερόμενος στην προσπάθεια για την δημιουργία μιας ριζοσπαστικής μεταρρυθμιστικής παράταξης τόνισε ότι χρειάζεται συνεννόηση για τα οργανωτικά αλλά αντιπαράθεση στα πολιτικά.«Σκοπός μας είναι να ψηφίσουν πάνω από 200.000 και αυτό είναι το μέλημα μας κόντρα στους παλιούς κομματικούς μηχανισμούς που θέλουν μικρή συμμετοχή για να ελέγξουν τις εξελίξεις», τόνισε. real.gr