Νικήτας Κακλαμάνης: Δεν παραιτούμαι από βουλευτής

 
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΚΕΔΚΕ// Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ-.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Την απόφασή του να μην παραιτηθεί από βουλευτής, λόγω της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Αθηναίων, ανακοίνωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Μιλώντας στο BHMA FM ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι «δεν θα παραιτηθώ από βουλευτής. Με εντολή των ψηφοφόρων της Αθήνας εξελέγην δήμαρχος και βουλευτής έξι φορές και με την ίδια εντολή των Αθηναίων πολιτών έφυγα από δήμαρχος, αλλά έμεινα στην αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο.
Με την ίδια εντολή με έστειλαν πάλι στη Βουλή και στις 18 Μαΐου οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες θα αποφασίσουν την ιδιότητά μου, αν θα με ξαναστείλουν στην Αθήνα, ή θα παραμείνω στη Βουλή των Ελλήνων. Αυτή είναι η θέση μου, τελείως ξεκάθαρη και ας μην ψάχνουν να βρουν κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα, καταθέτω την κομματική μου ταυτότητα».
Πάντως δεν απέκλεισε να τεθεί ασυμβίβαστο, λέγοντας «μην εκπλαγείτε να δείτε να έρχεται τροπολογία στη Βουλή που να λέει περί ασυμβιβάστου βουλευτή και υποψηφίου δημάρχου. Ενδεχομένως και την ερχόμενη εβδομάδα, διότι θα έχουμε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών. Σ’ αυτή την περίπτωση, θα είμαι σαφέστατα υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας».