Νίκος Ανδρουλάκης: «Δύναμη μου είστε εσείς, ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ»

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης απευθύνθηκε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη στους πολιτικούς του φίλους, παλιούς αλλά και νέους σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση όσον αφορά την προσέλευση αλλά και τον παλμό.

Για μία ακόμη φορά μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η συνεργασία με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προτρέποντας μάλιστα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να συγκυβερνήσει με τον Κυριάκο Βελόπουλο λέγοντας πως ο πρόσφατος ανασχηματισμός έμοιαζε με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έστρεψε τα πυρά του και προς τον Ανδρέα Λοβέρδο λέγοντας πως «εμείς δεν κραδαίνουμε το ΠΑΣΟΚ, την επόμενη μέρα των εκλογών για το ΚΙΝΑΛ δεν θα δείτε απλά ένα συνέδριο, αυτό που θα δείτε είναι εκλογές για τις οργανώσεις της βάσης. Το κόμμα μας θα έρθει ξανά στο προσκήνιο και θα ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ της λαϊκής βάσης».

Το παρών στην ομιλία του υποψηφίου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας,ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγκίδης , ο πρώην Βουλευτής Χαλκιδικής Γιάννης Δριβελέγκας ,ο πρώην πρόεδρος του ΕΚΘ Νίκος Τσαραμπουλίδης ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης ,ο αντιδήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Αντώνης Σαουλίδης , το μέλος του ΔΣ του ΕΕΘ Κυριάκος Μέρελης, αρκετοί εκπρόσωποι από επιμελητήρια και παραγωγικούς φορείς.