, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Νίκος Ανδρουλάκης: Έπαθε ρήξη χιαστού παίζοντας μπάσκετ

H απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να παίξει χθες μπάσκετ στο Ζάππειο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτεμβρίου προκάλεσε στον πρόεδρο του κόμματος, ρήξη χιαστού.

Σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι του περιβάλλοντος του κ.Ανδρουλάκη αναφέρουν πως ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι τελικά σοβαρότερος από την αρχική εκτίμηση και θα χρειαστεί να χρειαστεί και χειρουργική επέμβαση.

Πώς χτύπησε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με τζιν και παπούτσια για περπάτημα ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες στη μία ομάδα ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Βαγγέλης Τσόγκας και ο Παναγιώτης Βλάχος και στην άλλη ομάδα οι Ανδρέας Σπυρόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ένας παιδικός φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη ο Κώστας Βαρδαβάς.

Κάποια στιγμή και ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν ομαλά ο κ.Ανδρουλάκης έκλεψε την μπάλα από τον Κώστα Βαρδαβά, αλλά στην προσπάθειά του να κρατήσει εντός του αγωνιστικού χώρου, του γύρισε το γόνατο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πέσει κάτω. Αμεσως έσπευσαν όλοι πάνω από τον κ.Ανδρουλάκη και τον προέτρεψαν να πάει στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να λέει «παίζω 35 χρόνια μπάσκετ, πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο». Μάλιστα λένε πως λίγο πριν τον τραυματισμό του κ.Ανδρουλάκη, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έλεγε «εντάξει φτάνει, ας σταματήσουμε», αλλά κανείς δεν του έδωσε σημασία.

Τελικά ο Νίκος Ανδρουλάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για διάστρεμμα, ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη χιαστού και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα χρειαστεί να μπει χειρουργείο.. Πάντως, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο κ. Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει κανονικά την ομιλία του αύριο, Σάββατο, στις 19:30 και ενδεχομένως στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να γίνει η επέμβαση στο γόνατο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.