, Παρασκευή
31 Μαρτίου 2023

O Μάρδας πήγε στον… καλύτερο αγρότη της χώρας που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη!

Τον Συνεταιρισμό Γυναικών των Ν. Καλλινδοίων επισκέφθηκε ο κος Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και συζήτησε τα προβλήματα των δομών τέτοιας μορφής, που παράγουν και προσφέρουν στους καταναλωτές χειροποίητα προϊόντα. Ακολούθως επισκέφθηκε την κτηνοτροφική μονάδα-τυροκομείο του Μ. Παναγιωτίδη στην περιοχή Πλατεία του Ζαγκλιβερίου. Ο κος Παναγιωτίδης είχε βραβευθεί ως ο καλύτερος αγρότης της χώρας πριν δυο χρόνια, συμμετέχοντας και σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό στο  αντικείμενό του.
Προηγήθηκε συνεργασία για δεύτερη φορά με το δήμαρχο Βόλβης τον κο Διαμαντή Λιαμά με τον οποίο ξανασυζήτησε το θέμα της αξιοποίησης των λουτρών της Ν. Απολλωνίας, αρμοδιότητας του Δήμου. Ο κος Μάρδας προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει το δήμο στο θέμα αυτό, προσφέροντας την τεχνογνωσία που διαθέτουν συνεργάτες του με αντικείμενο τη σύνταξη  διακηρύξεων για διεθνείς διαγωνισμούς. Για το συγκεκριμένο θέμα και ιδιαίτερα για τα λουτρά του Λαγκάδα και τις προοπτικές αξιοποίησης του ξενοδοχείου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του, είχε επίσης συνάντηση με τον δήμαρχο Λαγκάδα τον κο Γ. Καραγιάννη.
Ο κος Μάρδας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Υπουργείο Εξωτερικών ασχολήθηκε επισταμένα με το πρόβλημα της αξιοποίησης των λουτροπόλεων της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάτες του γραφείου του εκπόνησαν πολυσέλιδη αναλυτική μελέτη, την οποία κατέθεσαν ακολούθως στο Υπουργείο Τουρισμού.