02:29, Κυριακή
14 Αυγούστου 2022

Ο νέος Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης

kaminis1_533_355
 
Ο Θοδωρής Λιβάνιος (αριστερά στη φωτογραφία) είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, μετά από σχετική εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά και του υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο κ. Λιβάνιος έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, καθώς έχει εργαστεί για περίπου μία δεκαετία σε μεγάλες επιχειρήσεις πληροφορικής, ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαχειριστής βάσεων δεδομένων και επιπρόσθετα έχει διατελέσει το 2010, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΣ.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
 
   Αθήνα, 25 Αυγούστου 2014
 
Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται νέος γενικός γραμματέας του ΥΔΜΗΔ ο Θοδωρής Λιβάνιος.
Ο κ. Λιβάνιος γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάστηκε για πάνω από μια δεκαετία σε επιχειρήσεις πληροφορικής και έρευνας αγοράς στον ιδιωτικό τομέα, ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαχειριστής βάσεων δεδομένων. Το 2010 διατέλεσε ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όπου εργάστηκε στη σύνταξη  και στην προετοιμασία για την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (πρόγραμμα « Καλλικράτης») και του νέου νόμου για τις εκλογικές δαπάνες στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.
Από τον Ιανουάριο του 2011 έως και σήμερα ήταν Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Αθηναίων.