, Κυριακή
27 Νοεμβρίου 2022

Ο Π. Κοκκόρης με τους Ολυμπιονίκες Μ. Μουρούτσο και Α. Νικολαΐδη (ΦΩΤΟ)

IMG_1001Την ανάγκη να αποκτήσουν η χώρα, η πολιτεία και οι πολίτες αυτοπειθαρχία και σύνεση όμοια με αυτήν των αθλητών, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτης Κοκκόρης, σε  αθλητική εκδήλωση.
Στο πρώτο ανοιχτό διεθνές Πρωτάθλημα G1 TAEK WON DO που διαρκεί τρεις ημέρες – οι αγώνες ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 – συμμετέχουν 1450 αθλητές.
IMG_0985
Ο Π. Κοκκόρης, μετά την απονομή βραβείου στον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσος, απευθυνόμενος στους αθλητές, μεταξύ των οποίων ήταν και ο αργυρός Ολυμπιονίκης μας Αλέξανδρος Νικολαϊδης τόνισε τα εξής:
«Νοιώθω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους του αθλητισμού και της δράσης, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλήματος που θα επιλέξει τους άριστους για τη συμμετοχή στην επόμενη Ολυμπιάδα. Με προσπάθεια, κόπο και πολλή δουλειά πετυχαίνετε καλύτερες επιδόσεις, τιμάτε τα ελληνικά χρώματα και ανεβάζετε ψηλά τη σημαία της πατρίδας μας. Η δική σας σύνεση και αυτοπειθαρχία είναι εκείνες οι αρετές που θα πρέπει να αποκτήσουμε ως χώρα και ως πολίτες, ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτά έχει ανάγκη η πατρίδα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ότι χάθηκε τα τελευταία χρόνια και για να προετοιμάσουμε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».
IMG_0993