"Ο Τσίπρας δεν έχει άλλη ανοχή από τους πολίτες"

memeimarakis.jpg 2
Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, για τη φορολογική επιβάρυνση των οικογενειών, αλλά και για το μεταναστευτικό διατύπωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος στη Λ. Συγγρού.
Ο κ. Μεϊμαράκης ευχήθηκε καλό μήνα στους κατοίκους των νησιών που όπως είπε, λίγο πριν τις εκλογές τους είχε υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ και ο κ. Καμμένος τους είχε υποσχεθεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν γίνει αυτό.
«Τώρα που υφάρπαξαν την ψήφο τους γιατί τους πίστεψαν έρχονται και ξεχνούν και βάζουν φόρους και αγνοούν όσες υποσχέσεις έδωσαν», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.
Ευχήθηκε επίσης καλό μήνα στους σε όσους κατοικούν στην πλατεία Βικτωρίας λέγοντας ότι και αυτοί πίστεψαν ότι μπορεί το μεταναστευτικό να λυθεί από την κυβέρνηση, η οποία ωστόσο «έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν κάνει απολύτως τίποτα».
Τέλος ευχήθηκε καλό μήνα και σε κάθε ελληνική οικογένεια που αυτό το μήνα δυστυχώς θα βρεθεί αντιμέτωπη, όπως σημείωσε, «με φοροκαταιγίδα και μείωση αποδοχών».
«Πρέπει να καταλάβουν η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας ότι δεν έχουν άλλη ανοχή από τους πολίτες. Τους έχουν καταλάβει και για αυτό δυσφορούν πλήρως», κατέληξε ο πρόεδρος της Ν.Δ..