, Δευτέρα
20 Μαρτίου 2023

Οι ευχές του Ψωμιάδη στον… Τσίπρα!

36126-psomiadis
Σχολιάζοντας την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία και η ανάδειξη νέων προσώπων αποτελούν την πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Είναι σαφές πως φτάσαμε πλέον στο τέλος της μεταπολίτευσης, κάτι καινούργιο ξεκινά στη χώρα. Ασφαλώς ο ελληνικός λαός που εμπιστεύτηκε το ΣΥΡΙΖΑ με τη ψήφο του δεν έδωσε λευκή επιταγή. Εύχομαι στο εσωτερικό της κυβερνώσας παράταξης να μην επικρατήσουν οι πολιτικοί ¨πειρατές¨ αλλά οι σώφρονες και οι νοήμονες.
Ελπίζω πως ο κύριος Τσίπρας ως νέος άνθρωπος θα κατανοήσει αυτό που δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν οι μέχρι σήμερα ηγέτες της χώρας και θα λειτουργήσει σε πνεύμα εθνικής ομοψυχίας και συναίνεσης, αξίες που είναι απαραίτητες ώστε να μας σεβαστούν οι εταίροι μας στην Ευρώπη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το ισχυρότερο διαπραγματευτικό μας χαρτί είναι η ενότητα μας.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής μας δείχνει πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις ανούσιες, μικροκομματικές αντιπαραθέσεις και να βάλουμε στο τραπέζι της συζήτησης κοινωνικά και εθνικά θέματα, να μη φοβηθούμε τον εθνικό διάλογο, να δώσουμε ανάσες σε μια κοινωνία που υποφέρει.
Καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση».