Η παρουσίαση των υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Α περιφέρεια Θεσσαλονίκης

 
syriza2
Της Φρόσως Βαρβάρα
Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης είναι σε εξέλιξη, αυτή την ώρα, η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
oikonomou
Κατά την τοποθέτησή του ο Αναπληρωτής Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Μίλτος Οικονόμου δήλωσε περήφανος για το ψηφοδέλτιο που αποτυπώνει την μέχρι τώρα πορεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη και που απαρτίζεται από υποψήφιους όλων των χώρων, με συμμετοχή στα κινήματα που αναπτύχθηκαν το τελευταίο διάστημα. “Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν την αιχμή του δόρατος με το οποίο θα δώσουμε την νικηφόρα μάχη”, σημείωσε ο κ. Οικονόμου.
syriza1
Ο Συντονιστής των Οικολόγων ΠΟράσινων Δαμιανός Ανδρέου τόνισε από την πλευρά του, “Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές για να αλλάξει δρόμο η χώρα. Έχουμε συμφωνήσει σε 22 προγραμματικά σημεία, για μία διαφορετική και βιώσιμη πορεία. Άλλωστε συναντιόμασταν συχνά με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αγώνες ενάντιο στο ξεπούλημα των κοινωνικών αγαθών και για την προστασία του περιβάλλοντος”.
Σίγουρη για την αυτοδυναμία  του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα Κρασοπούλου μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. “Σήμερα με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Α΄Θεσσαλονίκης για εμάς ανοίγει ο δρόμος για την ελπίδα .ο δρόμος για τη νεολαία ,τους άνεργους ,τους φτωχούς ,τους εργαζόμενους αλλά και τους μετανάστες.Η κοινωνία είναι μαζί μας το ρεύμα είναι μαζί μας προχωράμε πολύ δυνατά για την αυτοδυναμία με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης”ανέφερε  χαρακτηριστικά.