Οι παρουσίες και… απουσίες στην Κ.Ο. της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Τρεις από τους τέσσερις υποψήφιους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας έχουν μέχρι τώρα προσέλθει στην κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Πρόκειται για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αντίθετα απέχουν ο παραιτηθείς μεταβατικός πρόεδρος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αλλά και οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής.
Την ίδια ώρα φαίνεται να απομακρύνεται, επί του παρόντος, ο κίνδυνος πλήρους διάρρηξης της ενότητας του κόμματος καθώς, παρά το γεγονός ότι αμφισβητήθηκε η τοποθέτηση του κ. Πλακιωτάκη ως υπηρεσιακού Προέδρου, οι κ.κ. Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης δεν εγείρουνενστάσεις για τον βουλευτή Λασιθίου. Στόχος να διεξαχθούν εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου.
  Της συνεδρίασης προεδρεύει ο εκτελών πλέον χρέη μεταβατικού προέδρου Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος μπαίνοντας στην αίθουσα καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές. Παίρνοντας τον λόγο, είπε πως δεν θα μιλήσει ούτε ως αντιπρόεδρος ούτε ως μεταβατικός πρόεδρος, αλλά ως στρατιώτης του κόμματος και τόνισε: “Είχαμε ένα μελάλο φιάσκο, πληγώσαμε τους Νεοδημοκράτες, κακώς ρίξαμε ο ένας τις ευθύνες στον άλλον, πρέπει να προχωρήσουμε”.Διαβάστε ακόμη:

«Δεν αποκλείω το… σαμποτάζ στις εκλογές της Ν.Δ.»

Χαμόγελα πριν τη συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο KARFITSA.GR
ΝΔ
paraskhnio.gr | eurokinissi.gr