, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

"Οι πολίτες να δράσουν για να μην είναι τρίτη η Χρυσή Αυγή"

kwnstantinopoulos
Kάλεσμα στους δημοκρατικούς πολίτες να στείλουν μήνυμα ότι δεν θα είναι η Χρυσή Αυγή τρίτη δύναμη στις μονοεδρικές, απευθύνει ο υποψήφιος βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, από το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη.
«Στην Αρκαδία δίνουμε μια μεγάλη μάχη. Καλούμε τους πολίτες να δράσουν για να μην είναι η Χρυσή Αυγή Τρίτη.  Πιστεύω ότι σε αυτό θα ανταποκριθούν όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Την επόμενη ημέρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να μπορέσουμε να απαντήσουμε στα μεγάλα ζητήματα της χώρας. Όλα τα άλλα θέματα είναι επικοινωνιακά ζητήματα, τα οποία δεν έχουν καμία ουσία. Ο κόσμος ξέρει. Ξέρει ότι μετά το 2010 και μετά αν ήμασταν όλοι μαζί, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια για το καλό της χώρας. Δεν πρέπει να κρυφτεί κανείς μετά τις εκλογές», πρόσθεσε.
Ο κ.Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι “στο ΠΑΣΟΚ έχουν κλείσει η παρακμή και τα φαινόμενα διαφθοράς” και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε βάλει ένα τοίχο μπροστά μας, και νομίζω ότι τα πρόσωπά μας, μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον κόσμο, κι ο κόσμος να μας κοιτάξει, και να δει ότι εμείς μείναμε στα δύσκολα. Θέλουμε να πάει η χώρα μας μπροστά και για αυτό λέμε να σταματήσουν επιτέλους Τσίπρας και Μεϊμαράκης τον άγονο ανταγωνισμό χωρίς ουσία.  Σήμερα η παράταξή μου έχει καθαρίσει από τέτοια βαρίδια. Όποιος είναι στην παράταξη είναι εκεί στα δύσκολα, δεν έρχεται εκεί για να πάρει θέσεις», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.