12:10, Δευτέρα
26 Σεπτεμβρίου 2022

Οι συναντήσεις του Π. Κοκκόρη σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

kokkoris_Kapi_ampelokipoi_2
Περιοδεία σε περιοχές και δήμους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτης Κοκκόρης.
Αρχικά ο κ. Κοκκόρης επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων και Μενεμένης και αφού άκουσε με ενδιαφέρον τα ερωτήματα που έθεσαν οι συνταξιούχοι, μέλη των ΚΑΠΗ, υπογράμμισε:
«Σηκώσατε το μεγαλύτερο βάρος αυτής της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας με υπομονή και αξιοπρέπεια. Σας τιμούμε και αναγνωρίζουμε τις αδικίες που έγιναν εις βάρος σας. Διασφαλίσαμε την καταβολή συντάξεων και αποφύγαμε την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων. Τα πράγματα μέρα με τη μέρα αλλάζουν και θα είστε οι πρώτοι στους οποίους θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας, ώστε αυτές οι αδικίες να αποκατασταθούν. Η τρίτη ηλικία χρειάζεται την στοργή και την προσοχή της Πολιτείας».
kokkoris_polyiatreio_ampelokipoi
Συνεχίζοντας την περιοδεία του, ο κ. Κοκκόρης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πολυϊατρείο Αμπελοκήπων, όπου συνομίλησε με τη Διεύθυνση, τους γιατρούς και ασθενείς για θέματα που αφορούν την περίθαλψη και το ασφαλιστικό. Ο τ. Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης διαβεβαίωσε ότι τα ζητήματα αυτά θα αποτελέσουν και πάλι προτεραιότητα, όταν κληθεί να υπηρετήσει τον δημόσιο βίο.
kokkoris_roma
Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ο κ. Κοκκόρης έγινε δεκτός από οικογένειες ΡΟΜΑ, με τις οποίες συζήτησε σε εγκάρδιο κλίμα για τα προβλήματα της κοινότητας τους, για θέματα εκπαίδευσης των παιδιών τους, ζητήματα ασφάλισης και περίθαλψης καθώς και για το αίτημα τους για ισότιμη αντιμετώπιση τους από την Πολιτεία.
Ακόμη, ο κ. Κοκκόρης ενημερώθηκε από τον εμπνευστή και επικεφαλής της οργάνωσης «Φάρος του Κόσμου» ιερέα Πατέρα Αθηναγόρα για το έργο της οργάνωσης και τον συνεχάρη για την προσφορά του στην προστασία ανηλίκων ΡΟΜΑ.