, Πέμπτη
30 Νοεμβρίου 2023

Οργή Τσίπρα με τις δηλώσεις Σγουρίδη – Θα γίνει δεκτή η παραίτηση του

tsipras-sgouridis-660x300
Την οργή του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Σγουρίδη, πως στη προεκλογική περίοδο παραπλάνησε τους αγρότες με τις υποσχέσεις του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει ήδη με τον Πάνο Καμμένο, και του ανακοίνωσε ότι θα κάνει δεκτή την παραίτησή του. Ο κ. Τσίπρας δεν εξοργίστηκε μόνο με τις δηλώσεις πως παραπλάνησε τους αγρότες, αλλά και για την ταύτιση με τα «Ζάππεια» του Αντώνη Σαμαρά και το «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου, την ώρα της σημαντικής συνάντησης του με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ένα κυβερνητικό στέλεχος επί της ουσίας «σαμποτάρει» την κυβερνητική προσπάθεια.
«Την ώρα που ο πρωθυπουργός δίνει μάχη στις Βρυξέλλες για τα ελληνικά θέματα και στο εσωτερικό η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με τις σφοδρές αντιδράσεις αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών είναι αδιανόητο ένας υπουργός να ρίχνει λάδι στη φωτιά», τονίζουν στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, οι οποίοι σε πρώτη φάση αιφνιδιάστηκαν από τον σάλο που δημιουργήθηκε κυρίως στο διαδίκτυο.
Πηγή: paraskhnio.gr