, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

«Όσα διερευνώνται δεν έχουν σχέση με την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων»

avramopoulos-verolino2

Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται «στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της Δημοκρατίας», διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών.

Ο κ. Αβραμόπουλος ξεκαθάρισε ότι «τα όσα τον τελευταίο καιρό έχουν απασχολήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και τα οποία βεβαίως διερευνώνται, δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό σκοπό και την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, για τις οποίες οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι και η πολιτεία να στέκεται απέναντί τους με σεβασμό».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας» και σημείωσε ότι με τη σημερινή τους παρουσίαση, οι Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών «απέδειξαν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται συνολικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, πάντοτε έτοιμες να ανταποκριθούν στο υπέρτατο καθήκον τους».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.