12:28, Τετάρτη
06 Ιουλίου 2022

"Ουδέποτε στο παρελθόν είχε υποτιμηθεί τόσο η νοημοσύνη του λαού"

boultepsi1
«Ουδέποτε στο παρελθόν είχε τόσο πολύ υποτιμηθεί η νοημοσύνη του λαού» σημειώνει η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας «την επιμονή της κυβέρνησης να υπενθυμίζει στον λαό την τριπλή έγκριση που της έχει δώσει».
«Ο λαός συμφωνεί με τον κ. Τσίπρα, αλλά ο κ. Τσακαλώτος διαφωνεί με τον εαυτό του» δηλώνει δηκτικά η κ. Βούλτεψη και εξηγεί: «Μιλώντας στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο της «πρώτη φορά αριστερά» χρονιάς, ο κ. Τσίπρας δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι ο λαός συμφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης – και επομένως πρώτη φορά αριστερή διαταγή και τα σκυλιά δεμένα. Την ίδια μέρα, ο κ. Τσακαλώτος, σε συνέντευξή στην ισπανική εφημερίδα ‘Ελ Μούντο’, δήλωνε ότι εξακολουθεί να είναι μαρξιστής, αν και η κυβέρνηση εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες πολιτικές με τις οποίες δεν συμφωνεί. Ο δε κ. Σπίρτζης δεν παραλείπει να υπογραμμίζει ότι… υπογράφει με πόνο ψυχής».

«Δηλαδή, ο μεν λαός συμφωνεί με την κυβέρνηση, η δε κυβέρνηση διαφωνεί με το λαό που συμφωνεί μαζί της» καταλήγει η κ. Βούλτεψη και παραθέτει σημεία από ομιλίες του Πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης περί συμφωνίας του λαού για τις αποφάσεις της τελευταίας.