Π. Δαϊκούδης: «Ρεαλισμός απέναντι στην ουτοπία»

daikoudis-banner
«O πολίτης δεν μπορεί να πιστέψει τις ουτοπικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ» επισήμανε ο υπ. βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Δαϊκούδης, μιλώντας στον Κώστα Βαραγιάννη και τον FOCUS FM 103,6. Αναφέρει ότι αντίθετα, η Νέα Δημοκρατία με ρεαλισμό, ανέλαβε να κυβερνήσει τη χώρα και κατάφερε να φτάσει κοντά στον στόχο της εξόδου από τα μνημόνια.
«Δεν είμαστε δύναμη ουτοπίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δαϊκούδης, «αλλά με εφόδιο την αλήθεια και την ευθύνη, προσφέρουμε σταθερότητα στον πολίτη για την επόμενη μέρα. Διατυπώσαμε ρεαλιστικές προτάσεις κι εφαρμόσαμε ρεαλιστικές πολιτικές».
Ειδικότερα για θέματα που αφορούν στους αγρότες, οι οποίοι αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές ομάδες της χώρας και στη Β’ εκλογική περιφέρεια  Θεσσαλονίκης, ο κ. Δαϊκούδης ανέφερε ότι η ΝΔ απέδειξε ότι ενισχύει έμπρακτα τους νέους αγρότες και κάθε ομάδα παραγωγών, που βγαίνει στην αγορά. Μακριά από τις στρεβλώσεις του παρελθόντος, η αγροτική παραγωγή θα αποτελέσει για τη Ελλάδα του αύριο, έναν πυλώνα ανάπτυξης με την καλύτερη υποστήριξη.