23:42, Δευτέρα
03 Οκτωβρίου 2022

Π. Κοκκόρης: Η εκτέλεση του καθήκοντος πρέπει να γίνεται με σεβασμό στον πολίτη

kokkoris_astynomia_thess
Την ανάγκη που έχει η ελληνική κοινωνία από μια Αστυνομία όχι μόνο αποτελεσματική αλλά και με σεβασμό προς τον πολίτη, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτης Κοκκόρης, κατά τη συνάντηση του με την ηγεσία και τους αστυνομικούς υπαλλήλους, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Ο Π. Κοκκόρης συναντήθηκε αρχικά με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, Βάϊο Χόνδρο με τον οποίον συζήτησε κρίσιμα θέματα, όπως το ζήτημα που αφορά το επικουρικό ταμείο ασφάλισης Σωμάτων Ασφαλείας (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α), την εγκληματικότητα στην πόλη μας αλλά και το προφίλ του Έλληνα αστυνομικού. Συγκεκριμένα ο κ. Κοκκόρης υπογράμμισε:
«Σεβόμαστε και τιμούμε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικά σε καιρούς όπου η εγκληματικότητα αποτελεί μείζον ζήτημα της ελληνικής κοινωνίας. Γνωρίζουμε ότι εργάζεστε σε αντίξοες συνθήκες, με κίνδυνο της ζωής σας. Η Ελληνική Αστυνομία είναι κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα αποτελεσματική, συγκρινόμενη με τις αστυνομίες άλλων χωρών. Ωστόσο, η εκτέλεση του καθήκοντος από τον αστυνομικό πρέπει να συνοδεύεται από σεβασμό προς τον πολίτη, ως θεματοφύλακας της ζωής, της περιουσίας αλλά και της αξιοπρέπειας του».
kokkoris_astynomia_thess 2
Στη συνέχεια ο τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, συναντήθηκε με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Δημήτρη Μπουραζανά, από τον οποίον ενημερώθηκε για προβλήματα αλλά και φλέγοντα ζητήματα του κλάδου.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του, ο κ. Κοκκόρης, επισκέφθηκε ένα προς ένα τα γραφεία των αστυνομικών υπαλλήλων και συνομίλησε φιλικά μαζί τους για θέματα της καθημερινότητας του Έλληνα αστυνομικού.
Στο πλαίσιο της σημερινής προεκλογικής περιοδείας του, ο κ. Κοκκόρης, μετέβη επίσης στα γραφεία Δ.Ο.Υ της ανατολικής Θεσσαλονίκης και συνομίλησε με την διεύθυνση και τους υπαλλήλους. Ο τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης άκουσε τις απόψεις των παρευρισκομένων και τόνισε ότι το ελληνικό φορολογικό σύστημα βρίσκεται σε φάση αναδιάρθρωσης, με στόχο να γίνει περισσότερο δίκαιο και αποτελεσματικό.