, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Π. Κοκκόρης: «Και μόνο η σκέψη της πολιτικής αστάθειας έφερε πανικό στους καταθέτες…»

kokkoris 3
Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτης Κοκκόρης με αφορμή την αθρόα εκροή καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η σύγχρονη ευρωπαϊκή αγορά δεν σηκώνει τέτοιου είδους ανασφάλειες. Και μόνο η σκέψη της πολιτικής αστάθειας έφερε πανικό στους καταθέτες.
Δεν μπορεί να επιτευχθεί η ανάπτυξη αν δεν υπάρχει σταθερότητα και ηρεμία στην αγορά. Η αστάθεια στην οποία είχε περιέλθει η χώρα τα τελευταία χρόνια έδωσε τη θέση της σε ευνοϊκότερες συνθήκες, καθώς δημιουργήσαμε με πολύ μόχθο και πολλές θυσίες για τους Έλληνες πολίτες μια πλατφόρμα σταθερότητας και ασφάλειας, απαραίτητη για την αναπτυξιακή πορεία της πατρίδας.
Η χώρα κέρδισε με πολύ κόπο ξανά την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων εταίρων της, των καταθετών και των επενδυτών. Δεν μπορούμε να αφήσουμε σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή να χαθούν όσα τόσο δύσκολα κερδήθηκαν. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω…
Οι εκλογές αυτές θα πρέπει να σημάνουν την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Με σταθερότητα, ευθύνη και πολλή δουλειά θα κάνουμε το βήμα μπροστά».