, Κυριακή
04 Δεκεμβρίου 2022

Π. Κοκκόρης: Με πράξεις θα πάμε την Ελλάδα μπροστά!

panagiotis_kokkoris«Για να μη διακινδυνεύσουμε όσα οι Έλληνες πολίτες έχουν πετύχει με κόπο, μόχθο και θυσίες πρέπει να κάνουμε επιλογές που θα μας οδηγήσουν μπροστά. Με σιγουριά και υπευθυνότητα, με πράξεις και όχι με λόγια, μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά». Αυτά τόνισε σήμερα, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης (τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης) Παναγιώτης Κοκκόρης μιλώντας στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό FM100 και τον δημοσιογράφο Βασίλη Κοντογουλίδη.
Ο Παναγιώτης Κοκκόρης τόνισε πως αναμένεται ανατροπή των προγνωστικών που φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται, σημειώνοντας: «Θα γίνει ανατροπή γιατί υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων. Από αυτούς το 50% προέρχεται από τη δεξαμενή της Ν.Δ. Είναι Νεοδημοκράτες που έχουν πικραθεί, έχουν απογοητευτεί, πέρασαν δύσκολες μέρες. Πρέπει να πω σε αυτούς τους ανθρώπους πως και η δική τους καθημερινότητα είναι ίδια με τη δική μας. Όλοι οι Έλληνες έχουμε κάνει θυσίες αυτή τη χρονική περίοδο και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι μόνο με τη σταθερότητα η κυβέρνηση μπορεί να αρχίσει να κάνει παροχές».
Ο τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης αναφέρθηκε ακόμη στο δίχτυ κοινωνικής προστασίας που έχει δημιουργηθεί αλλά και στις δεσμεύσεις της κυβέρνησης σε σχέση με την μείωση των φορολογικών συντελεστών.
«Η ΝΔ εγγυάται τους μισθούς και τις συντάξεις. Ο πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει μείωση των φορολογικών συντελεστών στο 33% για τα φυσικά πρόσωπα, σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών στο 15% για τις επιχειρήσεις, μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%. Έχουν εκδοθεί τρεις υπουργικές αποφάσεις, κάτι που δεν είναι γνωστό, για το σύνολο των ανασφάλιστων. Υπάρχει συγκεκριμένος οδικός χάρτης, βαδίζουμε με πρόγραμμα για να ζήσει ο Έλληνας πολίτης καλύτερες μέρες», κατέληξε ο κ. Κοκκόρης.