, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Π. Μαρινάκης για το οικονομικό πρόγραμμα Στ. Κασσελάκη: Δεν είναι monopoly η άσκηση οικονομικής πολιτικής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Κριτική στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε χθες ο κ. Κασσελάκης άσκησε ο Παύλος Μαρινάκης στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ, αναφέροντας χαρακτηριστικά «η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Ερωτηθείς για την ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι το φαινόμενο υπάρχει και σε άλλες περιοχές της επικράτειας, το οποίο έχει ξεκινήσει πριν κάποια χρόνια που υπήρχε ένα κλίμα μισαλλοδοξίας και οργής. Το κράτος λειτουργεί καθώς υπάρχουν συλλήψεις και εφαρμόζονται οι νόμοι.

«Παραμένει ανησυχητικό το γεγονός πως ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος εκφράζει μισαλλοδοξία και πολλές φορές όχι μόνο στην άκρα δεξιά, πολλές φορές και στα άλλα άκρα. Το μίσος δεν εκφράζεται μόνο με ρατσιστικές εκφράσεις αλλά και με επιθέσεις στους δημοσιογράφους, με μισογυνιαμό.

Έχουμε όλοι ευθύνη να καταλάβουμε ότι η αντιμετώπιση δεν αφορά μόνο την καταστολή. Αναφέρομαι στη ρητορική της άκρας δεξιάς αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ με τη στοχοποίηση δημοσιογράφων» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κληθείς να σχολιάσει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε χθες ο κ. Κασσελάκης, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «ως προς το σκέλος του οικονομικού προγράμματος η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η άσκηση της οικονομικής πολιτικής δεν είναι μονόπολη, το έκανε ο κ. Τσίπρας. Από τον κ. Τσίπρα έως τον κ. Κασσελάκη έχει μεσολαβήσει η σκληρή και δύσκολη πραγματικότητα. Υπάρχει η έννοια της πραγματικότητας η οποία κατεδαφίζει τον λαϊκισμό.  Είναι ανάξιο σχολιασμού».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.