, Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

search icon search icon

Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντεί την Ελλάδα στην Ευρώπη

Για την ακρίβεια, τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τα μη κρατικά πανεπιστήμια και τους αγρότες μίλησε ο κυβερνητικό εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA έδειξε πως η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη να τονίζει στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» πως η ακρίβεια είναι εισαγόμενη, ωστόσο είναι υποχρέωση κάθε χώρας να την αντιμετωπίσει.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει μέτρα όπως μείωση τιμών στα προϊόντα και το «καλάθι του νοικοκυριού», τα οποία απέδωσαν, όπως υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Οι πολιτικές που εφαρμόζουμε είναι μόνιμες παρεμβάσεις», είπε, φέρνοντας ως παράδειγμα τις αυξήσεις μισθών, και συμπλήρωσε:

«Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πολίτες προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και κάθε πρόβλημα που προκύπτει να το αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κυβέρνηση διέσωσε μία διαλυμένη οικονομία και τα κατάφερε εν μέσω αυτής της κρίσης».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.