09:24, Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

Π. Μαρινάκης: Τα έργα που συντελούνται βελτιώνουν την εικόνα της Θεσσαλονίκης (Video)

Τη βεβαιότητα ότι τα πολλά και καίριας σημασίας έργα που συντελούνται το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, βελτιώνουν τόσο την εικόνα της πόλης όσο και την καθημερινότητα των πολιτών, εξέφρασε σήμερα Tρίτη το απόγευμα, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης, βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των «γαλάζιων» στελεχών, σε δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Β’ Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Όπως υπογράμμισε, η κυβέρνηση, με «ευπρέπεια» και «συνέπεια» ,καταγράφει τα προβλήματα και κάνει τα πάντα, προκειμένου αυτά να επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «ηγέτης όλων των Ελλήνων, ο οποίος υπερασπίζεται ανά πάσα στιγμή τα δίκαια και τα δικαιώματα της χώρας μας και των πολιτών»