04:46, Δευτέρα
15 Αυγούστου 2022

Π. Τσακλόγλου: «Κοσμογονικές» οι αλλαγές στον τομέα της εργασίας! (Video)

Την πεποίθηση ότι στους τομείς ευθύνης του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων  που συντελούνται στη διάρκεια των τριών ετών της παρούσας κυβέρνησης έγιναν «κοσμογονικές» αλλαγές  εξέφρασε σήμερα, Τρίτη από τη Θεσσαλονίκη ο  υφυπουργός, Παναγιώτης  Τσακλόγλου.

Ο κ. Τσακλόγλου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησαν στελέχη της κυβέρνησης. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις που έκανε σημείωσε ότι η εικόνα έχει βελτιωθεί ριζικά,  τόσο στον τομέα της εργασίας, όσο και στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης και της κοινωνικής ισότητας. «Οι πολιτικές που σχεδιάσαμε και εφαρμόσαμε έχουν αρχίσει να φέρνουν αποτελέσματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσακλόγλου.

Ο ίδιος υπογράμμισε επίσης, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να δημιουργηθούν «πολλές και καλές» δουλειές, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο μπορεί να επιτευχθεί μέσω ενός ευρωπαϊκού μοντέλου που προωθεί την ευελιξία στον τομέα της εργασίας.