, Τρίτη
06 Δεκεμβρίου 2022

Παναγιώτης Κοκκόρης: Η οικονομική κρίση, τα ΚΕΠΑ και ο αλληλοσεβασμός

kokkoris_8
Τα δημοσιονομικά και οικονομικά ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Κοκκόρη, με διευθυντές και υπαλλήλους  σε δημόσιες υπηρεσίες.
Ο τ. Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης,  επεσήμανε την ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες ανάκαμψης και εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση και τόνισε ότι με την αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού συστήματος και την απλοποίηση των μεθόδων φορολογικών εισπράξεων, η οικονομία της χώρας βρίσκεται ήδη σε τροχιά ανόδου.
Ταυτόχρονα υπογράμμισε την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των φορέων που εμπλέκονται με το φορολογικό σύστημα και των αρμοδίων Υπουργείων.
kokkoris_ypiresies
Στο μεταξύ, ο κ. Κοκκόρης έπειτα από ανταλλαγή απόψεων σε θέματα ασφάλισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σε πολυιατρείο του ΙΚΑ, σημείωσε:
«Η σχέση μου, ως Γενικός Γραμματέας  Κοινωνικής Ασφάλισης, με τη διεύθυνση και τους διοικητικούς υπαλλήλους του ΙΚΑ, ήταν σχέση εποικοδομητική και καρποφόρα. Βρεθήκαμε σε χώρους με κοινό ενδιαφέρον και αντικείμενο, όπως τα ΚΕΠΑ και η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους όπου η σύμπνοια και η αλληλοσεβασμός ήταν προαπαιτούμενα.
Οι δράσεις μας στην Γενική Γραμματεία ήταν συγκεκριμένες και πάντοτε με γνώμονα τον πολίτη και τις ανάγκες του. Στο ίδιο πλαίσιο συνεργασίας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για ένα δίκαιο και ανθρωποκεντρικό ασφαλιστικό σύστημα».