, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

Παναγιώτης Κοκκόρης: «Οι αγωνιστές της ζωής είναι οι μεγάλοι ήρωες αυτής της κρίσης» (ΦΩΤΟ)

kokkoris_laiki 1Για την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που προκάλεσε στην τοπική αγορά συζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης, τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτης Κοκκόρης με επαγγελματίες και καταναλωτές σε περιοδεία του, σε Λαϊκή Αγορά της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Κοκκόρης συνομίλησε με τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Παραγωγών – Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης Μιχάλη Γέργη, για θέματα που αφορούν τον κλάδο τους αλλά και για τις επιπτώσεις της κρίσης στους καταναλωτές.
«Γνωρίζουμε ότι όλοι εσείς οι επαγγελματίες αλλά και ο απλός πολίτης, σηκώσατε το βάρος αυτής της προσπάθειας, ώστε να υπάρξει οικονομική σταθερότητα. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να βρεθεί ο κλάδος σας ξανά σε ημέρες άνθισης», σημείωσε ο κ. Κοκκόρης.
Απαντώντας επίσης σε ερωτήματα των καταναλωτών, που αφορούσαν τις ανάγκες επιβίωσης των νοικοκυριών τους, τόνισε ότι στόχος είναι να ενταθούν στο μέγιστο οι προσπάθειες ώστε να υπάρξει οριστική έξοδος από την κρίση, αλματώδης οικονομική ανάκαμψη και βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης του Έλληνα πολίτη.
kokkoris - laiki 2

kokkoris - laiki 4
Ο κ. Κοκκόρης με τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου κ. Μιχάλη Γέργη.

kokkoris - laiki 3