Παναγιώτης Κοκκόρης: «Θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε τα δικαιώματα των ηλικιωμένων»

kokkoris_kapi toumpas (1)
Στιγμιότυπο από την κουβέντα, με καλή διάθεση.

Απαντήσεις στους προβληματισμούς και τα ερωτήματα των ατόμων της τρίτης ηλικίας σε σχέση με το ασφαλιστικό, έδωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο ΚΑΠΗ Τούμπας o υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης (τ.Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης).
Ο κ. Κοκκόρης αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους ηλικιωμένους, σημείωσε ότι η τρίτη ηλικία αποτελεί έναν τομέα στον οποίον η Πολιτεία οφείλει να δείξει τη μέγιστη προσοχή, φροντίδα και ευαισθησία.
Διαβεβαίωσε επίσης ότι πέρα από τις όποιες παρεμβάσεις και μεταρρυθμίσεις επέτυχε ως Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους και να επιλύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα τους, από όποια θέση η ψήφος των Ελλήνων πολιτών ορίσει.
Εξάλλου, χθες ο κ. Κοκκόρης, συνάντησε τον Διευθυντή  του ΙΚΑ Τούμπας Γιώργο Αθανασιάδη, υπαλλήλους και ασφαλισμένους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην καινοτόμα εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης που ελέγχει τον αριθμό των συνταγών, αποτρέποντας τη διαρροή εξόδων από την συνταγογράφηση φαρμάκων, όχι πάντα αναγκαίων.
kokkoris_ika
Στο ΙΚΑ συνομιλώντας με ασφαλισμένους.