, Κυριακή
23 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Παραιτείται και επίσημα ο "Λαφαζανικός" του Λιμανιού Θεσσαλονίκης!

kantaras
του Βαγγέλη Στολάκη
Έτοιμος να παραιτηθεί και τυπικά από τα καθήκοντα του αντιπροέδρου της ΟΛΘ Α.Ε. μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία της «Λαϊκής Ενότητας» από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι ο Τάσος Κανταράς, ιδρυτικό στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας.
Ο ίδιος πρόσφατα παραιτήθηκε από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και την 1η Σεπτεμβρίου όπως δηλώνει ο ίδιος στο karfitsa.gr θα παραιτηθεί και από τη θέση του στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η παραίτηση εάν και έχει ανακοινωθεί δεν έχει γίνει πράξη αφού πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει ορισμένες εκκρεμότητες που σχετίζονται με εργασίες της Ελεγκτικής Επιτροπής του ΟΛΘ στην  οποία είναι πρόεδρος.
Μάλιστα, ο κ. Κανταράς θα είναι και υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ο ίδιος θα πολιτευτεί στην περιφέρεια Χαλκιδικής και θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην περιοχή.
«Τυπικά η αίτηση πρωτοκόλλησης παραίτησης μου θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου γιατί υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες. Η αποχώρησή μου σχετίζεται με τις πολιτικές εξελίξεις, τη διαφοροποίησή μου σε ό,τι αφορά το ΣΥΡΙΖΑ και την ένταξή μου στη Λαϊκή Ενότητα» λέει χαρακτηριστικά στο karfitsa.gr ο Τάσος Κανταράς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.