, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου: Να γίνουν σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις και να αποζημιωθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου

Να σταματήσει η αντιδικία του Ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου Σουλούκου, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου στις Αχαρνές, στις 8 Ιουνίου του 2017 και να αποζημιωθεί άμεσα, ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ-1, «Πρωινοί Τύποι».

Οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Στάθης και Νίκος Ρογκάκος έθεσαν στη συζήτηση με τον υπουργό το θέμα της δικαστικής διαμάχης του Ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου Σουλούκου, καθώς το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο με πρόσφατη απόφασή του, απέρριψε ομοφώνως την έφεση του Ελληνικού Δημοσίου, διατηρώντας την αρχική αποζημίωση των 490.000 ευρώ για το τραγικό συμβάν.

Ο κ. Θεοδωρικάκος πήρε θέση για το θέμα, τονίζοντας ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να σταματήσει η αντιδικία του ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του παιδιού. Ζήτησε να γίνουν σεβαστές οι έως τώρα δικαστικές αποφάσεις και να αποζημιωθεί η οικογένεια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.