03:22, Τρίτη
05 Ιουλίου 2022

Ποιο πρώην κορυφαίο "πράσινο" στέλεχος "φλερτάρει" με τη ΝΔ;

sgouros
«Άμα τρουπώσω, τρούπωσα…» έλεγε ο Κώστας Βουτσάς στην αξέχαστη ελληνική ταινία: «Ένα έξυπνο έξυπνο… μούτρο»!
Κάπως έτσι προσπαθεί να τρουπώσει και ο πρώην αθλητής, πρώην προπονητής, πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, πρώην Περιφερειάρχης πρώην ΠΑΣΟΚοτραφής και πολλά άλλα πρώην Γιάννης Σγουρός!
Και όχι να τρουπώσει στο κόμμα που τον… ανέδειξε το πρώην ΠΑΣΟΚ του φίλου του Ευάγγελου Βενιζέλου και νυν Δημοκρατική Συμπαράταξη της Φώφης Γεννηματά, αλλά στην νυν Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Και έβαλε λυτούς και δεμένους από το περιβάλλον του προέδρου για να το καταφέρει!
Και δεν μπορούμε να μην ρωτήσουμε τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης αν έχει σκοπό να «περισυλλέξει» όλους τους γυρολόγους του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Διότι αν έχει σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο καλό θα ήταν πρίν να ζητήσει τα… βιογραφικά τους από «τα έργα και τις ημέρες τους»!
Κύριε Πρόεδρε, δεν υπάρχουν άφθαρτα στελέχη τόσο στην παράταξή σας, όσο και στην ευρύτερη πολιτική σκηνή για να χρησιμοποιήσετε ώστε να μην κινδυνέψετε;
Βέβαια ο συγκεκριμένος έχει πείρα σε δημόσιες θέσεις να φάνε και οι κότες (που λέει και ο σοφός λαός)! Το θέμα είναι να μην φάνε εσάς οι κότες κύριε Πρόεδρε με τόσο ριψοκίνδυνες επιλογές…
Πηγή: Paraskhnio.gr