00:28, Παρασκευή
20 Μαΐου 2022

Πολάκης κατά αστυνομικών επειδή βεβαίωσαν πρόστιμο για μάσκα

Ως άλλο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα χαρακτήρισε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τον Παύλο Πολάκη. Η σφοδρή ανακοίνωση έγινε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τη δικαιοσύνη καθώς και για το περιστατικό σε ταβέρνα όπου ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να εμποδίσει αστυνομικό να επιβάλλει πρόστιμο για μη τήρηση των μέτρων.

Μετά την επίθεση στον θεσμό της δικαιοσύνης ο Παύλος Πολάκης ξαναχτυπά.

Όπως ο ίδιος έγραψε στο facebook την Παρασκευή βρέθηκε με την παρέα του σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο, όπου πραγματοποιηθηκε έλεγχος για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Όταν οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο σε εργαζόμενο για μη χρήση μάσκας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη και με έντονο ύφος του ζήτησε να το διαγράψει.

«Τους είπα πως αυτό που κάνουν είναι ελεεινό και απαράδεκτο, »πως όλο το προσωπικό του μαγαζιού τηρεί μέχρι κεραίας τα μέτρα και να ρωτήσουν τις 7-8 παρέες που ήταν μέσα για επιβεβαίωση και πως το να του κόψουν πρόστιμο είναι απλά επίδειξη αυταρχισμού και τίποτα δεν προσφέρει στην πανδημία!», έγραψε στην ανάρτησή του.

Σφοδρή ήταν ή αντίδραση της ΝΔ που χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη alter ego του Αλέξη Τσίπρα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά:

«Πάει πολύ ο εκπρόσωπος του ανθρώπου που παραβίασε κάθε περιοριστικό μέτρο που είχε ο ίδιος επιβάλει με τα κορωνογλέντια στην Ικαρία και τις ποδηλατάδες στην Πάρνηθα να κουνάει το δάκτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία».

Μετα το περιστατικό ο Παυλος Πολακης επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ στον οποίον περιέγραψε το περιστατικό από τη δική του σκοπιά και του ζήτησε να διαγράψει το πρόστιμο. Όπως ανακοίνωσε λίγο αργότερα το αρχηγείο της ΕΛΑΣ το πρόστιμο ισχύει κανονικά.