, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

«Πώς θα κάνει αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ; Με στελέχη του εργατοπατερισμού του ΠΑΣΟΚ;»

koytsoubas-KKE«Το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας που απαντά σήμερα στην ανάγκη ο λαός μας να υπερασπίσει τα δικαιώματά του, αλλά κυρίως να βάλει πλώρη για τη δική του εξουσία, όχι εναλλάσσοντας “χαλίφηδες” του νέου διπολισμού στην κυβερνητική καρέκλα, αλλά ανατρέποντας συνολικά την εξουσία των μονοπωλίων που φέρνει τα διαρκή μνημόνια σε βάρος του λαού» δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απαντώντας με αυτό τον τρόπο αρνητικά στην πρόσκληση του Αλ. Τσίπρα για ανένδοτο αγώνα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας.

Διερωτάται ακόμη, αφήνοντας αιχμές: «Πώς θα κάνει τον ανένδοτο αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τα στελέχη του “εργατοπατερισμού” του ΠΑΣΟΚ τα οποία έχουν μετακομίσει σε αυτόν ή με τους “υγιείς” επιχειρηματίες και τον ΣΕΒ;».

Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό του κ. Τσίπρα “βλαχοδήμαρχοι” ο κ. Κουτσούμπας σημειώνει: «Η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της, βλέπει των άλλων και γελάει λέει ο λαός μας. Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για “βλαχοδήμαρχους” της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να κρύψει ότι και οι δικοί του δήμαρχοι ακριβώς την ίδια αντιλαϊκή πολιτική υλοποιούν».

 

Πηγή:news247.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.