02:20, Κυριακή
29 Μαΐου 2022

"Προχωράμε με όσους στηρίζουν…"

γεννηματα

του Βαγγέλη Στολάκη

Συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκγης πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στη Τεχνόπολις η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ο ΣΕΒΕ, το ΕΒΕ κτλ.
Παρόντες ήταν και αυτοδιοικητικά στελέχη όπως ο Θεοδόσης Μπακογλίδης(από τον δήμο Καλαμαριάς), ο Σίμος Δανιηλίδης (από τον δήμο Νεάπολης- Συκεών). Επίσης, το παρών δήλωσαν και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αρβανιτίδης και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.
Στη δήλωσή της η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «επισκέφτηκα τη Θεσσαλονίκη, πριν από την Διεθνή Έκθεση για να συζητήσουμε με τους φορείς και το κόμμα να καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο για την οικονομία και την ανάπτυξη στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ». Επίσης, η ίδια σημείωσε ότι: «Οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης βιώνουν με ιδιαίτερη ένταση τις συνέπειες της αποτυχίας του Τσίπρα στην κυβέρνηση, τις συνέπειες της ύφεσης, τα capital controls, τη φορο-καιταιγίδα του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου. Είναι η ώρα για αλλαγή πορείας. Έχει έρθει η ώρα να επιστρέψει η ελπίδα στην Ελλάδα. Για την επανεκκίνηση της οικονομίας χρειάζεται να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε μαζί. ΜΟΝΟ μαζί μπορούμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι Έλληνες. Η χώρα έχει ανάγκη από εθνικό και αναπτυξιακό σχέδιο».
Σύμφωνα με την ίδια, τα παραπάνω τα επιτευχθούν με ένα δημιουργικό και παραγωγικό σοκ. «Απαιτείται πολιτική σταθερότητα για να συμβεί κάτι τέτοιο και μια κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας και κοινωνικής συνοχής, μακρυά από την αυταπάτη της αυτοδυναμίας».
Ερωτώμενη για το χάσμα με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, ΚΙΔΗΣΟ, με το οποίο και συζητούσε ενόψει εκλογών τόνισε ότι:

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος μετά την εκλογή μου από τη βάση του κόμματος, δούλεψα πολύ σκληρά για την ενότητα του χώρου. Προχωράμε με όσους στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, με όσους στηρίζουν ατη δημοκρατική παράταξη, με όσους διαμορφώνουν τοπν τρίτο σοσιαλδημοκρατικό πόλο που έχει ανάγκη η χώρα για να κερδίσει την πολιτική σταθερότητα», σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε σχετικά: « Χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν στο σπίτι τους στο ΠΑΣΟΚ, στη δημοκρατική παράταξη»

Η ίδια επίσης χαρακτήρισε «αστειότητες» αυτά που λέγονται και γράφονται ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή. «Το ΠΑΣΟΚ ανακάμπτει σε κάθε πόλη, σε κάθε δήμο, σε κάθε χωριό. Σε κάθε χώρο βλέπουμε ανθρώπους μας που παραπλανήθηκαν από τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

gennimata1 gennimata2 gennimata3 gennimata5 gennmata4

τεχνοπολις1τεχνοπολις2

τεχνοπολίς3