, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Ρίχνει το γάντι στους κορυφαίους ο Μπένι

Αφού έριξε στον Καιάδα κάθε ελπίδα για ανάκαμψη της Ελλάδας, καθώς επίσης και τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ (για όσο θα λέγεται ακόμη έτσι), έχει πλέον πάρει το κόμμα εργολαβία και δεν ακούει κανέναν και τίποτα.

Το κόμμα είναι αυτός τελεία και παύλα.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, καταρχήν διαψεύδει ουσιαστικά τους στόχους της κυβέρνησης στην οποία μετέχει, λέγοντας πως είναι αδύνατον να φτάσουμε το στόχο των 11.5 δις (τη στιγμή που στην Ιταλία ψάχνουν να εξοικονομήσουν 600 δις!). Και βέβαια, είναι αδύνατον κε Βενιζέλο, γιατί όμως δεν μας λες…
Αυτό που μας λέει, ωστόσο, είναι πως μήτε όσοι δηλώνουν απροθυμία (έτσι λέμε τώρα το «σου γυρνάω την πλάτη») να συμμετέχουν σε όργανα όπως η Πολιτική και η Οργανωτική Γραμματεία (βλέπε Εύα Καιλή!) τον ενοχλούν , μήτε τον νοιάζει αν κάποιοι «διαφωνούντες» (έτσι λέμε τώρα το «δε με ξέρεις δε σε ξέρω, υποφέρεις και υποφέρω») θέλουν να δημιουργήσουν νέο κόμμα.
«Όποιος θέλει να κάνει κόμμα μπορεί να κάνει», λέει στον ρ/σ Βήμα και ρίχνει το γάντι σε όσους είναι έτοιμοι να του βάλουν τρικλοποδιά.
Είπαμε, αυτός είναι ένας μοναχικός και μόνος καουμπόι, που θα αναδημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ και που όπως είπε… προσπάθησε να διασώσει την υπόσταση της χώρας και της κυβέρνησης! Κάτι τέτοια ακούμε και θυμόμαστε τους στίχους… «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα»

#Tags: ΠΑΣΟΚ