, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Σ. Ζαχαράκη: Εμπεδώνεται η άποψη ότι χρειαζόμαστε μια ισχυρή Κυβέρνηση -Το ΠΑΣΟΚ δεν σέβεται τους ψηφοφόρους

Η Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού ACTION 24 σχολίασε τη δημοσκόπηση της RASS , η οποία εμφανίζει τη ΝΔ να προηγείται με διαφορά 6,6%.

«Όσο προχωρούν οι μέρες ο κόσμος, βλέποντας τα διακυβεύματα, τις προκλήσεις -και από τις εκλογές στη Τουρκία και από τα εσωτερικά ζητήματα- φαίνεται ότι εμπεδώνεται, έτσι, η άποψη ότι χρειαζόμαστε μια ισχυρή Κυβέρνηση, καθαρό μήνυμα και εμπιστοσύνη. Σίγουρα μας δημιουργεί ικανοποίηση» και προσέθεσε πως «όμως, δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός. Κάθε μέρα θέλουμε στον κόσμο να παρουσιάζουμε το μήνυμα μας, το πρόγραμμα μας, ώστε και να συγκρίνει και τελικά να αποφασίσει», τόνισε.

Το ΠΑΣΟΚ δεν σέβεται τους ψηφοφόρους

Η Σοφία Ζαχαράκη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την συνεχή αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων και είπε πως «και ο Τραμπ το ίδιο έκανε. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε όλα τα στοιχεία και τα ποιοτικά, αλλά και το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός επί 4 έτη θεωρείται ο καταλληλότερος και από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από τον «κανένα», που πάντα είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν σέβεται καν τους ψηφοφόρους και δεν λέει ποιον προτείνει να κυβερνήσει. Τους καλεί στις κάλπες, καλεί να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, αλλά από την άλλη, δεν τους τιμά με μια καθαρή απάντηση για το ποιος πρέπει να κυβερνήσει αυτή τη χώρα. Και όταν έρθει μια -μέσω της ψήφου- δυνάμει συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25, πιστεύετε ότι οι πολίτες και οι δικοί σας ψηφοφόροι, θα εγκρίνουν αυτό το σενάριο;», κατέληξε, απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ που βρισκόταν στο πάνελ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.