, Κυριακή
05 Φεβρουαρίου 2023

Σε εξέλιξη συγκέντρωση της ΑΝΤΙΦΑ στην ορκωμοσία της Ρένας Δούρου

078E025173C9EA14DE3D9C3167E5BDA3
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από το κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης, όπου πραγματοποιείται η ορκωμοσία των νέων μελών της νέας περιφερειακής Αρχής της Αττικής.

Η νέα περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, έφτασε στα Άνω Λιόσια λίγο πριν τις 7 το απόγευμα και έδωσε πολιτικό όρκο, όπως είχε κάνει και ως βουλευτής.

«Θεωρώντας  ότι ο πολιτικός όρκος ανταποκρίνεται στην αυτοτέλεια της πολιτικής – δημόσιας σφαίρας και διαφυλάσσει την αυτονομία της, δηλώνω στην τιμή και τη συνείδησή μου να είμαι πιστή στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους, να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου, σεβόμενη την αρχή ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό και ασκούνται από το λαό», είπε η κυρία Δούρου, δίνοντας τον όρκο της.

Στο κλειστό γυμναστήριο βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο ευρωβουλευτής, Μανώλης Γλέζος, ο ανεξάρτητος βουλευτής ο Βασίλης Οικονόμου, ο νέος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Επίσης, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έξω από το κλειστό γυμναστήριο συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ για τη συμμετοχή στο συμβούλιο μελών της Χρυσής Αυγής, ενώ στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί και  μέλη της Χρυσής Αυγής.