, Τετάρτη
21 Φεβρουαρίου 2024

«Σοβαρή ασυνεννοησία με την Ελλάδα»!

selingk
Αυστηρό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση έστειλε ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, Χανς Σέλινγκ, κατά την προσέλευσή του στην έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup, ενώ είχε διάθεση και για… μαύρο χιούμορ.
«Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε ποιος θα πληρώσει τα ταξίδια για τα επαναλαμβανόμενα Eurogroup», δήλωσε ο Σέλινγκ, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν «σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας με την ελληνική κυβέρνηση».
Όσο για την ελληνική πρόταση ήταν εξαιρετικά καυστικός σχολιάζοντας: «Δεν μπορείς να στέλνεις προτάσεις μετά τις 2:00 και να περιμένεις αποφάσεις το μεσημέρι».
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έφερε τίποτα στο τελευταίο Eurogroup, ενώ διευκρίνισε πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να αποφασιστούν τεχνικές λεπτομέρειες σήμερα.
«Δε νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε μία τελική απόφαση σήμερα. Να περιμένετε ένα ακόμα Eurogroup αυτή την εβδομάδα», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι αισιόδοξος. Δεν έχουν ληφθεί τα έγγραφα. Θα μπορούσε να είχε γίνει πιο επαγγελματικά»Πηγή: protothema.gr