, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Σοβαρή ευκαιρία για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων τονίζει ο εκπρόσωπος του Ερντογαν για την επίσκεψη Κ. Μητσατάκη

«Οι αμοιβαίες ειλικρινείς προσπάθειες μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας θα συμβάλουν στην ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία στην περιοχή μας» δήλωσε σήμερα ο Διευθυντής Επικοινωνίας της τουρκικής Προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν, στο Τουρκοελληνικό Φόρουμ της Ακαδημίας Μέσων Ενημέρωσης, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

«Ο δεσμός μεταξύ των κοινωνιών μας είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Ζούμε κυριολεκτικά σε μια εποχή παγκόσμιας αβεβαιότητας. Και όταν κοιτάμε την παγκόσμια σκηνή σε αυτό το περιβάλλον, βλέπουμε ότι υπάρχουν δύο γυμνές αλήθειες μπροστά μας» σημείωσε ο Αλτούν, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι οι πρωτοβουλίες συνεργασίας που προτάθηκαν από την Τουρκία και την Ελλάδα είναι πολύ πιο ουσιαστικές σήμερα από χθες. 

«Πιστεύουμε ότι η επίσκεψη Μητσοτάκη στη χώρα μας είναι εξαιρετικά σημαντική και μια σοβαρή ευκαιρία για την ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων. Ως Τουρκία και Ελλάδα, θα πρέπει να μιλάμε για τις μεταξύ μας σχέσεις και τα προβλήματα σε αυτές τις σχέσεις μεταξύ μας, όχι με τους άλλους», κατέληξε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της τουρκικης Προεδρίας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.