, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Στ. Κασσελάκης: Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα

EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο ρ/σ «Κόκκινο» τόνισε πως «το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα μελών».

Ερωτηθείς για τη χθεσινή του ομιλία, ο Στ. Κασσελάκης δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αναφερθεί στους «πολιτικούς υπολογισμούς» και τις «σκέψεις», τονίζοντας ότι οι «αλλαγές που πρέπει να γίνουν» είναι για να «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία».

Για τις εκλογές στο κόμμα με δεδομένο ότι έχει νωπή εντολή, είπε ότι οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κόμμα πρέπει να «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία, είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ κλείνοντας, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε να χτίσουμε την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η Ελλάδα, η Ευρώπη».

Θα πάτε σε εκλογές αν δεν υπάρχει κάποιος απέναντί σας; ρωτήθηκε. Είναι πολύ όμορφη μέρα έξω, εύχομαι όλος ο κόσμος να έρθει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε. Για την υπόθεση της εταιρείας του, ο κ.Κασσελάκης απάντησε ότι «είναι πολύ περήφανος που η Αυγή και το Κόκκινο είναι ανεξάρτητα μέσα», ενώ επανέλαβε ότι «είναι πολύ όμορφη μέρα έξω» όταν ρωτήθηκε πότε θα παρουσιαστεί στο στρατό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.