Στ. Σιμόπουλος: «Μεταρρυθμίσεις που να στηρίζουν την ιδιωτική οικονομία»

stratos-simopoulosΥποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία είναι πλέον επίσημα ο Στράτος Σιμόπουλος, μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος.
Στη λιτή αλλά περιεκτική δήλωση της υποψηφιότητας του ο πρώην γενικός γραμμετέας Δημόσιων Έργων τονίζει ότι «Η χώρα μας, πρέπει να προχωρήσει με σταθερό και γρήγορο βηματισμό, σε μεταρρυθμίσεις που στηρίζουν την ιδιωτική οικονομία (επενδύσεις, αύξηση θέσεων εργασίας) ενισχύουν το κοινωνικό κράτος (υγεία, πρόνοια, παιδεία, πολιτισμός) και εκσυγχρονίζουν το δημόσιο τομέα, ώστε να στέκεται αρωγός στον ιδιωτικό».
paremvaseis-simopoulos
Καταλήγοντας, ο κ. Σιμόπουλος τονίζει: «Η πορεία μου, ως επαγγελματίας μηχανικός για 30 χρόνια και από το 2012 ως Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων στην Κυβέρνηση, μου επιτρέπουν να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου σ’ αυτήν την προσπάθεια, από τη θέση του Βουλευτή της Α’ Θεσσαλονίκης.
Το επιχειρώ με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ανταποκρίνεται στις σημερινές απαιτήσεις και διασφαλίζει παράλληλα την ευρωπαϊκή μας πορεία».
simopoulos-dilwsi