, Τετάρτη
19 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Σταθερή η ΝΔ για τις ευρωεκλογές σε νέα δημοσκόπηση της Pulse

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 1,5%, σταθερή η ΝΔ, άνοδος για την «Ελιά – ΠΑΣΟΚ», τρίτο κόμμα από κοινού η Χρυσή Αυγή και «Το Ποτάμι».
Προβάδισμα 1,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει νέα πανελλήνια δημοσκόπηση της Pulse στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή στις Ευρωεκλογές για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24.
Ευρωεκλογές
δημοσκόπηση-action24
 
Στην πρόθεση ψήφου ευρωεκλογών με αναγωγή ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρώτη θέση με ποσοστό 20,5% έναντι 19%που κατέχει η Νέα Δημοκρατία. Στη τρίτη θέση βρίσκονται “ Το Ποτάμι” και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 10,5% καιτέταρτο κόμμα η « Ελιά» με 7,5%. Ακολουθούν ΚΚΕ 6,5% Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%ΔΗΜΑΡ 2%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ1,5%Οικολόγοι Πράσινοι 1%ΛΑΟΣ 1%, Άλλο Κόμμα 3%12,5% Αναποφάσιστοι.
Εθνικές Εκλογές
δημοσκόπηση-εθνικές-action2
 
Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου στις εθνικές εκλογές πάλι με αναγωγή, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη πρώτη θέση με22,5% ακολουθεί η ΝΔ με 21,5%. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 11% ακολουθεί στην τέταρτη θέση «Το Ποτάμι» με8,5%. Στην πέμπτη θέση βρίσκονται μαζί το ΠΑΣΟΚ με το ΚΚΕ με ποσοστό 6,5%. Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, ΔΗΜΑΡ 2%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2%, Οικολόγοι Πράσινοι 1%, ΛΑΟΣ 1%, Άλλο Κόμμα επιλέγει το 2% ενώ οι Αναποφάσιστοι αγγίζουν το 11%.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.