, Τρίτη
28 Μαρτίου 2023

Σταύρος Καλαφάτης: Μότο μου το «δούλευε πολύ, μίλα λίγο, φέρνε αποτελέσματα»

_MG_9737

Η μόνη διαπραγμάτευση που μπορεί να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανάμεσα στις συνιστώσες του, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας σήμερα σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης (ΝΕΡΙΤ102 fm και fm 100).
Ο κ. Καλαφάτης κάλεσε τους πολίτες, στις τρεις μέρες που μένουν μέχρι τις εκλογές, να σκεφτούν ότι η επιλογή τους θα επηρεάσει το μέλλον της χώρας για πάρα πολλά χρόνια κι ότι την Δευτέρα θα είναι πολύ αργά να μετανιώσουν για μια τυχόν λανθασμένη ψήφο τους.

«Την Κυριακή συγκρούονται δύο κοσμοθεωρίες. Η μία θέλει μια Ελλάδα που παράγει, εξάγει και προοδεύει μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ, με ιδιωτικές επενδύσεις, με συγκεκριμένες θέσεις στα εθνικά θέματα. Η άλλη, επαγγέλλεται την επιστροφή 40 χρόνια πίσω, στο μοντέλο του κρατισμού, που ήταν η αφετηρία των προβλημάτων του ελληνικού λαού», υπογράμμισε ο κ. Καλαφάτης. «Βλέπω πάντως, ότι όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, ο αριθμός των αναποφάσιστων αυξάνεται αντί να μειώνεται. Αυτό σημαίνει ότι πολλαπλασιάζονται εκείνοι που μέσα τους δίνουν τη μάχη ανάμεσα στο θυμό που τους διακατέχει και τη λογική, που τους καλεί να ψηφίσουν με ωριμότητα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα επικρατήσει μέσα τους η σύνεση».

Ερωτηθείς για τη δική του υποψηφιότητα στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ο κ. Καλαφάτης υπογράμμισε πως «η επόμενη μέρα, όπως και να ‘χει, θα είναι κρίσιμη για την πόλη μας. Θα χρειαστεί να υπάρχουν στο σκηνικό πρόσωπα που ξέρουν να διαχειρίζονται καταστάσεις και να έχουν την πολιτική παλικαριά να μπαίνουν μπροστά στα δύσκολα. Προσωπικά», σημείωσε, «κινήθηκα πάντοτε με το μότο “δούλευε πολύ, μίλα λίγο, φέρνε όσο καλύτερα αποτελέσματα μπορείς’’. Ζητώ λοιπόν από τους συμπολίτες μου να μας αξιολογήσουν όλους με βάση το έργο που έχουμε παράξει και να επιλέξουν τους χρησιμότερους», κατέληξε.