, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Στη Λέσβο σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Το Σάββατο 27 Απριλίου θα βρίσκεται στη Λέσβο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης , στο πλαίσια της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Ο κ. Κασελάκης θα φτάσει αυριο το μεσημέρι στη Μυτιλήνη και στις 18:00 , θα πραγματοποιηθεί Αναπτυξιακή Σύσκεψη για τη Λέσβο, στην αίθουσα διασκέψεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στη σύσκεψη, αυτή έχουν κληθεί να συμμετάσχουν η Περιφέρεια Β. Αιγαίου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Πρόεδρος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Σιγρίου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, το Τελωνείο Μυτιλήνης, το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Λέσβου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου, ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, ο Φορέας Ανάπτυξης & Προβολής Ερεσού, , ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης και ο Σύλλογος Εστίασης Λέσβου.

Την Κυριακή το πρωί, ο Στέφανος Κασσελάκης θα συνεχίσει την περιοδεία του στα νησιά Άη Στράτη και Λήμνο.

Πηγή: ertnews

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.