03:23, Παρασκευή
07 Οκτωβρίου 2022

Στη Θεσσαλονίκη οι αρχηγοί των κομμάτων…

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του νεότευκτου Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου είχε σήμερα τη σκυτάλη των προεκλογικών εμφανίσεων των πολιτικών αρχηγών στη Θεσσαλονίκη. Μίλησε 18:00 σε αίθουσα του συνεδριακού κέντρου “Ι. Βελλίδης”. Την αυλαία έχει ήδη ανοίξει από την προηγούμενη Κυριακή ο επικεφαλής του “Ποταμιού” με την ομιλία του στο “Ολύμπιον”.

Επόμενος αρχηγός που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος το Σάββατο 17 Ιανουαρίου θα μιλήσει στις 18:30 σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματός του στο Porto Palace.

Tην Κυριακή 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις ανάλογες εκδηλώσεις. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ στις 11:30. Στις 18:30 στο Ηolliday Inn θα μιλήσει ο επικεφαλής της “Τελείας” Απόστολος Γκλέτσος και στις 19:30 στο Μακεδονία Παλλάς ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Μάχη της αριστεράς την Τρίτη 20 Ιανουαρίου καθώς στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στο Παλέ Ντε Σπορ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και στις 7:30 στο “Βελλίδειο” ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την αυλαία θα ρίξει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ο οποίος την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου θα μιλήσει στις 19:00 στο “Γ. Βελλίδης” neapolitika.wordpress.com