, Τετάρτη
29 Νοεμβρίου 2023

Στη Βουλή ο Στ. Κασσελάκης για τη συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα – Αλλαγή σελίδας στον ΣΥΡΙΖΑ

Τα καθήκοντα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παραλαμβάνει από τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην, πλέον, πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

Οι δύο άνδρες συναντώνται αυτή την ώρα στη Βουλή και ακολούθως ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να μεταβεί στην Κουμουνδούρου.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνοντας το 57% των ψήφων, έναντι 43% της Έφης Αχτσιόγλου. Συνολικά, ψήφισαν περίπου 135.000 νέα και παλιά μέλη.

“Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος. Από αύριο αρχίσει η σκληρή δουλειά” τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης. “Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας” σημείωσε και ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά αλλά και όλους τους εθελοντές της καμπάνιας του, που όπως είπε «δεν θα ήμασταν εδώ απόψε, χωρίς αυτούς».

Η Έφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του, ενώ λίγο αργότερα προχώρησε σε δηλώσεις τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν στην κάλπη” τόνισε η κα Αχτσιόγλου. “Αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στον κόσμο” σημείωσε.

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ